Adnám-fogadnám

MiNők

Sopron

Az elnevezést a véletlen szülte, a találkozásokat a jó szándék. 2011 novemberében határoztuk el néhányan barátnők, hogy minden hónapban egyszer összeülünk beszélgetni. Csak úgy asszonymódon kibeszélni magunkból a kibeszélendőket. Megvitatni dolgainkat, megosztani bevált receptjeinket, kérdezni és válaszolni, sőt kézimunkázni.

Az elnevezés véletlenségét pedig az email levelezés „tárgy” rovata adta. Egyszerűen ezt írtuk be, ha email üzenetben értesítettük egymást valami fontos témáról. És maradt is ez az elnevezés használatban magunk között. Konkréttá akkor vált, amikor létrehoztuk „Jótékonysági Bazár” néven azt a „boltot”, mely 2012. július 18-án nyitott. Ez volt az első hivatalos megjelenés, ahol mi, mint MiNők jelöltük magunkat, mint akik a bazárt működtetik.

Maradunk azonban „csak” egy barátnői kör, akik továbbra is rendszeresen találkoznak. Nem vagyunk egy zárt kör. Első találkozásunk óta néhány új kedves ismerős és ismeretlen, szívbéli jó szándékkal és tenni akarással megáldott „Nő” vesz részt közös munkánkban. Nem alakulunk hivatalos szervezetté, nem lesz számunk és pecsétünk. Viszont szent elhatározással szeretnénk meglátni a segítséget kérők üres tenyerét, meghallani a hozzánk fordulók könyörgő hangját, és tevékenyen fordulni a szükséget szenvedők felé!

Minden héten

szerdán 9-től 17 óráig és szombaton 9-től 12 óráig az Esélyegyenlőségi Irodában - Kristály Üzletház - Sopron, Lackner Kristóf utca 48., földszint.

Bazárunkban használt, de jó állapotban lévő ruhaneműt, játékokat, konyhai eszközöket, kisbútorokat talál.

Az adományozott összegből, az Alternatívák Alapítvány céljait, a szociálisan, illetve egészségügyileg hátrányos helyzetben lévő gyermekek, fiatalok életfeltételeinek javítását kívánjuk támogatni.

Adnám

Kattintson ide, ha fel szeretne ajánlani valamit!
120 l-es hűtószekrény

Felajánlás érkezett Bazárunkba, szívesen adnának egy 120 l-es működőképes hűtőszekrényt. Érdeklődők jelentkezését Jótékonysági Bazárba várjuk!

Adnám - Jótékonysági Bazár
Szeretne adakozni? Feleslegessé vált néhány használati tárgya?

Kérjük, kattintson ide, és küldje el nekünk ajánlatát!

Fogadnám

Kattintson ide, ha rászorul valamire!
Tartós élelmiszer

Jótékonysági Bazár, tartós élelmiszert fogad, nélkülözők megsegítésére. Ami felesleges, de még más elfogyasztaná éhsége csillapítására, mi szívesen fogadjuk, és juttatjuk el a rászorulóknak!

Terjesszétek a hírt, várjuk a segítséget!
KÖSZÖNJÜK!

Porszívó

Porszívót keresünk egy általunk támogatott családnak.
Ha valakinek van egy használaton kívüli, hozza be legyen szíves Jótékonysági Bazárba.(Sopron, Lackner K u 48)
A porszívó , lehet a képen láthatónál fiatalabb is! ;-)

mosógép

Használt de jó állapotú mosógépet keresek.

Emeletes ágy
Emeletes ágy

Kis lakásban élő 2 gyermekes család szeretne emeletes ágyat.

Számítógép
Számítógép

Sérült gyermekeket nevelő család szívesen fogadna számítógépet.