Jótékonysági bazár

MiNők

Sopron

Az elnevezést a véletlen szülte, a találkozásokat a jó szándék. 2011 novemberében határoztuk el néhányan barátnők, hogy minden hónapban egyszer összeülünk beszélgetni. Csak úgy asszonymódon kibeszélni magunkból a kibeszélendőket. Megvitatni dolgainkat, megosztani bevált receptjeinket, kérdezni és válaszolni, sőt kézimunkázni.

Az elnevezés véletlenségét pedig az email levelezés „tárgy” rovata adta. Egyszerűen ezt írtuk be, ha email üzenetben értesítettük egymást valami fontos témáról. És maradt is ez az elnevezés használatban magunk között. Konkréttá akkor vált, amikor létrehoztuk „Jótékonysági Bazár” néven azt a „boltot”, mely 2012. július 18-án nyitott. Ez volt az első hivatalos megjelenés, ahol mi, mint MiNők jelöltük magunkat, mint akik a bazárt működtetik.

Maradunk azonban „csak” egy barátnői kör, akik továbbra is rendszeresen találkoznak. Nem vagyunk egy zárt kör. Első találkozásunk óta néhány új kedves ismerős és ismeretlen, szívbéli jó szándékkal és tenni akarással megáldott „Nő” vesz részt közös munkánkban. Nem alakulunk hivatalos szervezetté, nem lesz számunk és pecsétünk. Viszont szent elhatározással szeretnénk meglátni a segítséget kérők üres tenyerét, meghallani a hozzánk fordulók könyörgő hangját, és tevékenyen fordulni a szükséget szenvedők felé!

Minden héten

szerdán 9-től 17 óráig és szombaton 9-től 12 óráig az Esélyegyenlőségi Irodában - Kristály Üzletház - Sopron, Lackner Kristóf utca 48., földszint.

Bazárunkban használt, de jó állapotban lévő ruhaneműt, játékokat, konyhai eszközöket, kisbútorokat talál.

Az adományozott összegből, az Alternatívák Alapítvány céljait, a szociálisan, illetve egészségügyileg hátrányos helyzetben lévő gyermekek, fiatalok életfeltételeinek javítását kívánjuk támogatni.

Ajánlataink

Tavasz!
Tavasz!
Tavaszi megújulás a Jótékonysági Bazárból.
Húzd fel!
Húzd fel!
Tavaszi ruhatáradat Jótékonysági Bazárból töltsd fel! Megéri, nálunk fillérekből felöltözhetsz!
Ruhák
Itt a farsang!
Egyedi ruhákkal, kiegészítőkkel várjuk látogatóinkat! Retróbulikra, partykra, bálokba keresse nálunk a megismételhetetlent! Jótékonysági Bazár, Kristály Üzletház
Ruhaosztás
Minden szombaton 13-15 óra között ruhaosztás a "Hajléktalan vendégeink" programhoz kapcsolódóan. Helyszín: Esélyegyenlőségi Iroda, Kristály Üzletház, Sopron, Lackner Kristóf utca 48. fszt

Adnám-fogadnám

Fogadnám
Tartós élelmiszer

Jótékonysági Bazár, tartós élelmiszert fogad, nélkülözők megsegítésére. Ami felesleges, de még más elfogyasztaná éhsége csillapítására, mi szívesen fogadjuk, és juttatjuk el a rászorulóknak!

Terjesszétek a hírt, várjuk a segítséget!
KÖSZÖNJÜK!

Fogadnám
Porszívó

Porszívót keresünk egy általunk támogatott családnak.
Ha valakinek van egy használaton kívüli, hozza be legyen szíves Jótékonysági Bazárba.(Sopron, Lackner K u 48)
A porszívó , lehet a képen láthatónál fiatalabb is! ;-)

Adnám
120 l-es hűtószekrény

Felajánlás érkezett Bazárunkba, szívesen adnának egy 120 l-es működőképes hűtőszekrényt. Érdeklődők jelentkezését Jótékonysági Bazárba várjuk!

Fogadnám
mosógép

Használt de jó állapotú mosógépet keresek.

Adnám - Jótékonysági Bazár
Adnám
Szeretne adakozni? Feleslegessé vált néhány használati tárgya?

Kérjük, kattintson ide, és küldje el nekünk ajánlatát!

Emeletes ágy
Fogadnám
Emeletes ágy

Kis lakásban élő 2 gyermekes család szeretne emeletes ágyat.

Számítógép
Fogadnám
Számítógép

Sérült gyermekeket nevelő család szívesen fogadna számítógépet.

Kattints rám!
Méltatás